Технически пробив във формулата Metal-Bond от Ashine

 

 

Изпълнителите в Лешан, Съчуан, Китай направиха паралелно сравнение на твърдата метална връзка на Ashine с тази на конкурентите.Metal Bond на Ashine с чисто новата формула е много по-АГРЕСИВЕН и има ПО-ДЪЛЪГ живот от този на конкурентите на Ashine.
1
Състояние на пода: Терацов под, твърдост по Moh между 7 и 8.
Най-новият резултат от паралелно сравнение заAshine's 16 Grit Metal Bondпоказа, че подовата повърхност на най-новия Metal Bond на Ashine може да завърши400 квадратни метра (4300 кв. фута), с машини, работещи при 850 оборота в минута в рамките на 6 часа.Докато Metal Bond на конкурентите на Ashine, при същите условия, завърши само 350 квадратни метра (3700 sq.ft.).

2

 

Metal-Bond на Ashineе комбинацията от превъзходни диаманти и перфектно проектирана матрица, осигуряваща висока производителност, като същевременно надминава продуктите на конкурентите.

Метална връзка-трапецовидна форма-копче (1)(1)(1)

Кликнете за повече информация за продукта: https://www.ashinediamondtools.com/metal-bond-trapezoid-diamond-grinding-shoes-button-shaped-product/

Сегментите на Metal Bond на Ashineвсе още остават 2/3 след 7 часа смилане, което се оказва много рентабилно.

Технически пробив във формулата Metal-Bond от Ashine-3

Резултат:

Можем да видим, че диаманти с по-ниско качество са били използвани в сегментите на металната връзка на нашия конкурент, поради което не успяхме да подготвим пода, оставяйки дълбоки срезове и трудни за премахване шарки от драскотини.

5

Технически пробив във формулата Metal-Bond от Ashine-5

 

 


Време на публикуване: 26 април 2022 г